Wohnmobil Stellplatz an der HolstenTherme

• Stroom

• Vuilnisbak

michelleX13

1 weken geleden

De camping wordt geadverteerd met 50 plaatsen voor campers, wat volgens ons erg krap zal zijn. Helaas zijn er slechts 8 elektriciteitsaansluitingen, wat onvoldoende is. Belangrijker nog, er is GEEN lozingspunt voor grijs water of chemische toiletten, ondanks de reclame. Positief is dat het inchecken soepel verliep en dat de Holstein Therme en de locatie aan de rivier een fantastisch Grieks restaurant (Thassos) bieden op ongeveer 15 minuten lopen.

Otje66

aug 2025

fijn verblijf, duidelijke aanwijzing om te betalen en we hebben heerlijk geslapen het was rustig. Tegenover een wellness. prima als doortrek plaats op weg naar Denemarken/Noorwegen

ArcaAmerica407

aug 2025

Prachtige plek! Het is wel even puzzelen hoe je binnenkomt. We gingen zelfstandig naar binnen, maar de toiletten waren buiten, dus toen we binnenkwamen, moesten we entree betalen. Jammer, het verdient 5 sterren.

Norderstraße 8

24568, Kaltenkirchen, Duitsland

Korting voor gasten HolstenTherme - sani bij de straat “Im Grunde” 500m [GPS: N 53.83997, E 9.94265] - betaalautomaat sanistation wisselt niet, dus gepast betalen [lozen gratis, betalen voor water en spoelwater cassettetoilet] - centrum Kaltenkirchen: 1,5km.