Romantic Camping Fernsteinsee

• Stroom

• Douche

HGN83

jul 2025

Prima camping. Zelf plek uitzoeken beviel goed. We waren op tijd en hadden ruim de keuze met onze 7,5 mtr camper. Douche en sanitair prima en in voldoende mate aanwezig. Met 3 volwassenen en 2 kinderen betaalden we 83,90. Wel aan de hoge kant, maar daarmee ook alle faciliteiten aanwezig broodjes konden in de ochtend gehaald worden, meer is niet nodig toch... mooie omgeving

CamperRicky

jul 2025

Fijne camping met plaatsen van verschillend formaat. Zelf een plekje kiezen en dan inchecken bij de receptie . Dat gaat wat rommelig … Op loopafstand van het prachtige meer! Op de camping zelf is bijna niets te krijgen behalve broodjes voor ontbijt die je moet bestellen ! Zorg dus dat je boodschappen heb gedaan voordat je hier aankomt! Wij betaalden rond de 65€ voor 1 nacht met de camper.

Camper@gert

jul 2025

goede overnachtingsplek in leuke omgeving. je mag zelf een plekje uitzoeken sanitair was netjes. De romantiek begrepen we helaas niet. voor 3 personen was het 70 euro, denk best aan de hoge kant voor wat je krijgt

Fernstein 1

6465, Nassereith, Oostenrijk