# Campspace in Burg-Reuland, magnificent forest view

## Overview
**Location type**: Micro campsite
**Site code**: 169748
**Rating**: 5/5
**Number of reviews**: 3
**Bookable**: Yes

## Information
We offer a camper place with water and electricity. Hard surface, ideal for campers, caravans, vans. A dump place is available free of charge in Sankt-Vith and in Troisvièrges, a 25-minute drive away.
 Use of our wood-fired barrel sauna and our electric hot tub is possible, for an additional fee.

## Location host

## Address
Address will be shared after booking

## Facilities
- [ ] Waste water discharge
- [ ] Chemical toilet discharge
- [x] Water (Cost unknown)
- [x] Electricity (0A) (Cost unknown)
- [ ] Toilet

- Max. number of places: 1

## Surroundings

Address will be shared after booking

## Opening period & rates
Price estimate based on 2 persons per night including taxes and excluding any additional costs.

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 15 |

## Discount cards (0)
No accepted discount cards

### Ben - 5/5
*October 2024*

Experience: Leuke plak voor 1 camper, verharde ondergrond - elec aansluiting max 10A - super vriendelijke hosts!
Tips: Inrijden in de doodlopende straat! Geen probleem.
Contact: Helemaal top! Martine en Steven zijn superhosts!

### Patrick - 5/5
*October 2024*

Experience: Heel toffe mensen die onmiddellijk oplossingsgericht meedenken en helpen op een manier die enkel best is voor de klant.
Ik kan dit verblijf heel zeker aanraden.
Als je beschikt over een autonoom systeem waarbij je geen sanitair blok nodig hebt is dit the place to be, niet enkel om de locatie maar ook om de steun, raad en verwijzingen ter plekke
Tips: Voor autonome verblijvers
Contact: Heel positief

### Stef - 5/5
*July 2024*

Experience: Onze tijd in het kleine dorpje Ouren was geweldig! Bij aankomst werden we meteen vriendelijk ontvangen door Steven, onze gastheer. De tuinslang lag klaar om het waterreservoir van de camper bij te vullen. Aanmaakblokjes en hout lagen ook al klaar in de schuur voor de sauna en de BBQ.
De kampeerplek lag mooi op grind, direct naast de hottub, sauna en BBQ in de tuin. Je deelt de accommodatie wel met anderen, dus als je op zoek bent naar totale privacy is het misschien minder geschikt. Maar de faciliteiten en de omgeving waren perfect.
Bij Steven kun je ook e-bikes huren, ideaal om de mooie omgeving mee te verkennen. Er zijn ook wandelroutes in de buurt, zoals die naar het drielandenpunt.
Al met al een geweldige plek, met een vriendelijke gastheer Steven en zijn vrouw, en luxe faciliteiten. Zeker een aanrader!
Tips: Het lijkt smal bij aankomst op de weg naar het verblijf, maar met een camper gaat dit prima.
Er is Starlink wifi, maar deze is alleen beschikbaar binnen in de vakantiehuisjes. Als je buiten naast de schuur staat met een camper of caravan, zal de ontvangst niet erg goed zijn. Met een provider zoals Proximus heb je wel goed internet in het dal.
Contact: Steven en zijn vrouw zijn ontzettend vriendelijke en warme mensen. Het contact verliep soepel, met snelle reacties en duidelijke uitleg. Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen en kregen we een duidelijke uitleg. We mochten zelf de sauna opstoken en de hottub werd voor ons klaargemaakt.

## Photos
![Photo 1](https://static.campspace.com/media/space/detail/25db23b74e0839c0b6567de76f114bb1.jpg?width=710)
![Photo 2](https://static.campspace.com/media/space/detail/135d9a512ac8f78f6773f851f6f2aaa8.jpg?width=710)
![Photo 3](https://static.campspace.com/media/space/detail/7f918b9212baf73529ed8874578e942a.jpg?width=710)
![Photo 4](https://static.campspace.com/media/space/detail/5a414471a89220406bc0bc68208c0f28.jpg?width=710)
![Photo 5](https://static.campspace.com/media/space/detail/e257c7eac6134b0172a45002f47a557e.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/belgium/liege/ouren/169748/campspace-in-burg-reuland-magnificent-forest-view)