Progress

Uitwaaien aan zee

Herfstwandelingen langs de kust van Nederland en België

Dichtbij de zeereep donderen de brekers op het strand, de frisse lucht proeft zout, de laagstaande zon trekt de aandacht naar de horizon. De wind in de rug waait het hoofd schoon. Langs de kust wachten heerlijke herfstwandelingen. En in combinatie met een Bed and Breakfast is een minivakantie zó geregeld. Morgen weer naar zee!

Uitwaaien in Groningen

In het Ballastplaatbos in het Nationaal Park Lauwersmeer loopt u over een voormalige zandplaat in het Lauwersmeer. Een Bed and Breakfast vindt u in Vierhuizen.

Uitwaaien in Friesland

Vanuit Makkum - waar het Waaggebouw, de fraaie koopmanshuizen en de Koninklijke Tichelaar aan de vroegere bedrijvigheid herinneren – wandelt u naar Piaam. Het lijkt aan het einde van de wereld. Een heerlijke Bed and Breakfast vindt u in Makkum.

Uitwaaien in Noord-Holland

Op Texel is het is het heerlijk uitwaaien in de Westerduinen. Na de wandeling is het goed toeven in een Bed and Breakfast in De Koog.

De Duinen van Zuid Kennemerland zijn altijd aantrekkelijk, maar met de herfstkleuren in het bos en de oranje duindoornbessen in het open terrein biedt deze wandeling in het najaar extra plezier. Overnachten kunt u in Driehuis of Haarlem.

Uitwaaien in Zuid-Holland

Wandelend door Duinparadijs Voorne loopt u heerlijk windluw door het struweel. De terugweg gaat over het strand, als het kan met de wind mee! Overnachten kan in Oostvoorne of Brielle.

Even weg van alles, het hoofd schoonblazen. Dat kan uitstekend in natuurreservaat De Kwade Hoek, een plek voor individualisten. En 's avond bijkomen in een Bed and Breakfast in Ouddorp of Hellevoetsluis.

Uitwaaien in Zeeland

In Rammekenshoek raak je niet toevallig verzeild. Het is een parel voor fijnproevers die een gevarieerde herfstwandeling zoeken. U kunt overnachten in Vlissingen of Oost-Souburg.

Uitwaaien in West-Vlaanderen

De Vlaamse kust is flink bebouwd, maar dat heeft ook voordelen. Langs het 67 km lange zandstrand is altijd wel een sfeervol onderkomen te vinden, om even op adem te komen of om te blijven overnachten. Morgen nog een heerlijke strandwandeling!

Meer uitwaaien in de herfst?

De ANWB Wandelgids Herfst & Winter biedt 28 korte en langere dagtochten, verspreidt over het hele land. Eenvoudig aan te schaffen in de ANWB webshop.

0 motorhome stops found
No motorhome stops found that match your criteria.
Click here to start a new search.
Advertisement