@Janke123
Acerca de mí
- Fiesta de viaje:
- ¿Con mascotas?
- No
- Entusiasta de las autocaravanas desde:
Mi autocaravana
- Autocaravana:
- Año modelo:
- Longitud de la autocaravana:
- Chasis:
- Tipo de autocaravana:
- -
- ¿Posee o alquila una autocaravana?
Mis contribuciones
Cronología de actividades
Sitecode: 25396
muy bien ubicado junto a un canal con botes, lugares bastante estrechos pero puedes sentarte alrededor de la autocaravana. muy cerca de la ciudad y hay varias tiendas de comestibles y restaurantes, un poco más lejos hay un lago que se puede caminar, zona de parque muy agradable, la cancha está bien para pagar con Mastercard
Sitecode: 835
no está bien, está atrapado entre muchas casas rodantes en venta, inclinado en todas las direcciones, los mapas de Google nos mostraron muchas calles estrechas donde los autos estaban estacionados de todos modos, no vaya aquí si no tiene que hacerlo
Sitecode: 30583
10 ganska små platser, Max 7,5 m. Väldigt populärt, vi hade tur när vi kom kl13, då lämnade en husbil precis en plats sedan var det fullt! Mycket fin park med lekplatser, litet mini zoo, vackra planteringar och fina gångvägar som även fungerar med rullstol, det finns bla en Mac Donald 5 min med cykel, stor gräsplan bakom husbilarna där kan man ta ut bord o stolar
Sitecode: 71156
Gratis 2 platser alldeles nere vid ån Tidan, inga faciliteter men en sopepelle, ca 700m hasta Ica Maxi, systembolag finns oxå
Sitecode: 56624
Ställplatsen hade fått full pott om det inte hade varit för deras bokningssystem, här är totalkaos, folk får flytta runt var o varannan dag, själva får vi flytta tre gånger. Någon har tom betalt men fanns inte ens med i deras datasystem, dessutom måste man betala i förskott, skulle du vilja åka tidigare så får du inga pengar tillbaka. Nu har dom installerat en handikappanpassad toa o dusch