@roru
bel endroit pour se tenir debout, belle vue et gens très gentils. naviguer sur le symbole de l'application camping-car sur la carte, l'adresse est incorrecte, numéro de maison. 35 sont au lieu de 1
beau camping calme avec des emplacements spacieux et une belle aire de jeux bien entretenue, sans oublier les animaux de la ferme!
geweldige plek en prima ontvangst. fijne, rustige en ongecompliceerde camping in mooi landschap,met ruime plaatsen en veel te doen en te zien op korte afstand ( wandelen,fietsen of auto) We will be back!
prachtige gratis camperplaats met fantastisch uitzicht.Genieten! leuk om een borrel te drinken bij casa Victoria op het pleintje in het dorpje.
Fijne camping in de natuur. Goed sanitair. Mooie wandel- en fietsomgeving
prima camping in mooie omgeving. we waren graag langer gebleven,maar een weekend op een Spaanse camping kan heel lawaaierig zijn, hebben we gemerkt,dus na 2 nachten vertrokken.
prima plek voor een overnachting en om de stad te bezoeken ( leuk met de fiets door het park)De plek staat niet als camperplaats aangeduid. Je staat het best bij de rivier.
super endroit avec une belle vue sur le monastère. suivre les panneaux: P caravanas. L'emplacement sur cette application est incorrect (pas plus)
bel endroit sur une grande pelouse.Primaire de rester une nuit.Le CP n'est nulle part indiqué, donc nous supposons que les grandes places de stationnement sont destinés.