Image

Farm camping - get close to nature and animals

Rivendicato dal proprietario

Micro campeggio

4.5

6 recensioni

Prenota questo campeggio tramite il nostro partner

Campspace logo

4.5

P

Petra

ago 2025

Experience: Gården ligger i en väldigt vacker miljö med fin utsikt över åkrarna och fina soluppgångar. Djuren på gården är helt underbara. Speciellt de små grisarna som gärna vill bli klappade och som lägger sig ned och myser när man kommer. Underbart om man gillar djur! Det var en lugn och skön miljö och inget som störde. Tuppen gal på morgonen, men då var vi redan vakna så det var inget problem. Det enda vi saknade var en toalett. Hade det funnits hade vi gärna stannat längre. Tips: Res hit om ni tycker om djur och lugn och ro med vackra omgivningar. Men ni måste kunna sköta om toalettbestyr själva eller åka ca 10 min till närmsta offentliga toalett. Contact: Det var bra. Snabbt svar via meddelade.

P

Philip

lug 2025

Experience: Wonderful place hosted by wonderful people! Contact: Good

M

Martijn

lug 2024

Experience: een mooie en ruime plaats in een prachtige omgeving Beperkte faciliteiten evhter dat wisten we van te voren Tips: natuurpark is een hele mooie omgeving om te wandelen. Veel herten en reeën gezien Contact: ging prima via email

Sei stato qui?

Contatto

L'indirizzo verrà condiviso dopo la prenotazione

Ringsted Kommune, Danimarca

Codice del sito: 168604

Informazione

Puoi arrivare qui a piedi o in bicicletta direttamente dal Ringsted Experience Trail, ma anche auto, camper e roulotte sono i benvenuti. Presso la nostra fattoria potrete rilassarvi, salutare gli animali e magari trovare qualche bacca o erba da raccogliere. C'è un pozzo del fuoco, una cucina all'aperto e molte opportunità di gioco.

Periodo di apertura e tariffe

1 gen a 31 dic

26,76 €