Camping Erebar Stone

• Vuilnisbak

4.4

Hatari

sep 2025

De plek is op zich prima, maar zeer klein. Er stonden al enkele campers. Wij hebben een kleine camper die tegen een krasje kan, daardoor konden we deze tussen 2 bomen parkeren. Anders was het lastig geworden.

modi.bkb

jul 2025

Wat is dit een fantastische plek. Hele aardige familie die je hartelijk welkom heet met een kople koffie. Het is mogelijk om er s'avonds te eten en dan word er voortreffelijk voor je gekookt, dit is echt een aanrader. Als je in de buurt bent sla deze camping dan niet over je word aangenaam verrast.

user466502993

jul 2025

wat een fantastische familie! wat een fantastische plek! we hebben ons helemaal thuis gevoeld. heerlijk kopje koffie, en vers bergwater. onberispelijk sanitair en douche. rust en toch niet ver van de doorgaande weg. een aanrader.

Erebarë, Albanië

camping in het dorp Erebara bij de familie Markec - naast de hoofdweg van Maqellare - 10 minuten van de grens met Bllata en de stad Peshkopi camperplaatsen op een weide met fruitbomen - vriendelijke eigenaren (engels of italiaans sprekend).

ALL 1.500