Camping Familja

Geclaimd door eigenaar

• Stroom

Knausrich

2 weken geleden

Deze plek laat echt zien hoe nauw licht en schaduw met elkaar verweven zijn. Het is onze eerste keer in Albanië en we zaten al in tweestrijd vanaf het moment dat we de grens overstaken. We hadden zo'n "vervuild" land alleen op televisie gezien, en nu waren we er zelf. Zelfs de rit naar de camping deed ons twijfelen of we er lang zouden blijven. Maar toen we eenmaal op de camping waren, verdwenen die twijfels een beetje. De camping zelf is...

Bolka74

okt 2025

TOP, verblijf. sanitair schoon en netjes ✅ plekken ruim en stroompunt ✅ restaurant ernaast dikke prima ✅ goed verlicht in de avond ✅

Echt een fijne en gezellige plek, erg vriendelijk personeel. Een restaurant en een markt om de hoek, toiletten en badkamers waren ook erg fijn. Er is een strand op 600 meter van de camping, maar dat was een beetje vies. Als je wilt, hebben ze een afspraak met een hotel waar je aan het zwembad kunt liggen. Het is een goedkope plek, wij betaalden € 50 voor 2 nachten. Een fantastische plek, zeker een aanrader.

Rruga Nr.2

4001, Velipojë, Albanië

camping met bar, restaurant en winkel - strand 200mr - outdoor mogelijkheden - zoals vissen - centrum 1km

1 apr t/m 30 jun

1 sep t/m 31 okt