Austria Parks - Camping Leutasch

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

In het gastvrije Tirol vind je Austria Parks Camping am Arlberg. De camping is gelegen in het wonderschone Pettneu, in de regio St. Anton am Arlberg!

Lees verder

p

ptop

nov 2025

Mooie locatie met prima faciliteiten, mn. het sanitair, douches en wasruimte zijn ruim en heel schoon. Ook in oktober konden we hier terecht. Restaurant heeft net een nieuwe eigenaar en heerlijk gegeten. Als klap op de vuurpijl na een mooie wandeling of fietstocht de sauna in. Zeker een aanrader!

Toine-Konnie

sep 2025

Mooie camping in Leutasch, zelfs in het naseizoen vol en in het vooruit reserveren is aanbevolen. in het na seizoen €60, inclusief stroom en toeristen belasting. Met gratis toegang tot zwembad. Puntje van aandacht zijn de douches waarin op het plafond veel schimmel zit. Ruime afwas gelegenheid en wasgelegenheid. Sanitair modern

Fabivi

aug 2025

De camping ligt op een werkelijk schilderachtige locatie, met uitzicht op de bergen en groene weiden. Het personeel was vriendelijk. Helaas waren het restaurant en de supermarkt gesloten toen wij er waren, en zat het zwembad vol met luidruchtige kinderen. De prijs staat wat ons betreft niet in verhouding tot de geboden voorzieningen, maar we raden hem toch aan.

Reindlau 230b

6105, Leutasch, Oostenrijk

Locatie host

Lees verder

rustige plaats -restaurant - zwembad met sauna - langs langlaufpiste - busstop- supermarkt te Weidach 3km - Duitsland 5km - Seefeld 10km