Oostappen Vakantiepark Blauwe Meer

• Stroom

Jan-Kitty

aug 2024

Niet doen!!De voorzieningen en organisatie zijn prima, maar harde stampmuziek vanuit de horeca tot ver na middernacht, maakten het slapen onmogelijk. Ook veel herrie van andere bierdrinkende gasten tot aan de ochtend. We zijn de volgende dag weggegaan en hebben een rustige camperplaats opgezocht. Nooit meer!

buerli

mei 2024

We gingen met twee kleinkinderen naar deze camping. Het zwembad vonden ze, als het niet overspoeld werd door jongeren, prima. Voor ons als grootouders was het een opgave om de vier dagen, met name de nachten, vol te houden. Wat een herrie! Tot half vijf vannacht werd er nog over de camping gerend. Qua onderhoud valt er ook het nodige aan te merken. Wij gaan zeker NIET terug naar deze camping.

TantePé

sep 2023

We waren er het eerste weekend van September en boekten 3 dagen staanplaats voor de camper aan 150 Eur. voor zo’n prijs verwacht je niet dat het dichtste sanitaire blok gesloten is, het winkeltje zelfs geen eieren te koop heeft… als ze buiten seizoen die dingen afbouwen moet de prijs ook zakken. Het is zeker een paradijs voor kinderen, maar even een weekendje weg met twee is veel goedkoper en beter elders.

Kattenbos 169

3920, Lommel, België