3,58van 5
  • september 2023

Een eenvoudige plaats! jammer dat er altijd nog buiten de camperplaats campers gaan staan om 11,00 te besparen! daar moet meer op gecontroleerd worden is mijn mening.

• september 2023

Alles zoals beschreven - onbemande en daardoor wat onpersoonlijke, mooi aangelegde, rustige en verzorgde camperplaats. Maar € 5 voor 50 liter of € 10 voor 100 liter vers water is, om het positief te zeggen, “ambitieus”.

• augustus 2023

Bekijk alle 173 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
3,58van 5

• augustus 2023

Download voor iOSDownload voor Android

Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons

Pliniuspark