rustige trekkerscamping aan de Ourthe - gezellige taverne - Kajakken en klimmen - broodjesservice - centrum 500m - wifi gratis
Rue des Fonzays 10
6990, Hotton, België€ 17,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
bestDeal, nkc, cci, asci
Kortingskaartentoffe lokatie, echt jammer dat deze kampong verwaarloosd wordt, vies en vuil sanitair dat in Corona tijd in drie dagen niet gepoetst werd! we betalen 22€ met acsi! kom niet meer terug
Men betaald hier een waarborg van € 50 voor de toegangspas die men krijgt en waarmee men warm water kan bekomen. Ben hier deze zomer 2x geweest en bij het eerste vertrek kreeg ik die € 50 contant terug. Bij het tweede vertrek had men geen contant geld meer in kas en zou men het overschrijven op mijn bankrekening. Dit heb ik dan ook binnen 2 weken gekregen.
lees meerVies,vuil en vettig sanitair,chaos met de elektriciteit.corona maatregelen kennen ze hier niet,te veel campeerders dan normaal,afval water kan niet geloosd worden.geen beheer kortom niet voor herhaling vatbaar
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
Vuilnisbak
Rue des Fonzays 10
6990, Hotton, België50° 16' 15" N
campingeauzone@hotmail.be
€ 17,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
bestDeal, nkc, cci, asci
KortingskaartenLozen cassettetoilet