camperplaatsen aan de rand van het centrum - fietspad op het oude spoortraject
Rue du Hableau
5580, Rochefort, België€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenLeuke gratis plaats dicht bij het centrum. Perfect om het centrum te bezoeken. In de vooravond wel een beetje last van het verkeer in de aanpalende straat. Voor de rest rustige nacht zonder overlast gehad.
Leuk om het stadje te bekijken maar wij zijn na het eten toch maar weggereden. Voor ons stond een auto met verbrijzeld voorruit en in het perkje lag een tas met kleding er half uit. Leek wel gestolen, dus voelde het wat minder veilig. Door gereden naar Esvreux
Een beetje onduidelijk waar de campers dienen te staan... daarop zijn we maar helemaal achteraan gaan staan (meer naar het dorp toe stonden nogal wat auto’s). Via paadje over de rivier ben je zo in het centrum. We waren er met de kerstmarkt. Super! S morgens laat in de nacht hoor je wel het verkeer dat langskomt.
lees meerCampinggedrag toegestaan
lees meerRue du Hableau
5580, Rochefort, België50° 9' 28" N
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenCampinggedrag toegestaan