4 plaatsen beschikbaar, grijs water lozen in riool, wij hebben geen gebruik kunnen maken van voorzieningen ...mooie plaats op te staan de kieper taverne is ok om iets te eten en te drinken voor een gratis plaats is deze Ok
Fijne camperplaats. Mooie en verrassende fietsomgeving.
Was helaas al vol om 10.00 uur toen wij aankwamen het is nog vacantietijd. Geen camper maakte aanstalte te vertrekken, zijn naar het sportpark op de Zandbergstraat op 2 km uitgeweken, is ook prima plek om te overnachten, doodlopend straatje bij voormalig schutterslokaal.
Fijne camperplaats. Mooie en verrassende fietsomgeving.
Keyartstraat 2
3960, Bree, België51° 7' 27" N