Campspace in Oud-Turnhout, Antwerp

Geclaimd door eigenaar

Microcamping

Boek deze camping via onze partner

Campspace logo

• Honden toegestaan

B

Bruno

jun 2025

Experience: Ebener, gepflegter Stellplatz ,sehr naturnahe Tips: Einfach genießen Contact: Sehr freundlich und zuvorkommend

S

Sven

jun 2025

Experience: We hebben een erg fijne nacht doorgebracht met onze campervan op de zelfplukboerderij. De plek was rustig en ruim, met een mooi uitzicht over de omliggende velden. We werden vriendelijk ontvangen en voelden ons meteen welkom. De voorzieningen waren eenvoudig, maar schoon en voldoende voor een kort verblijf. Het terrein zelf had een ontspannen, landelijke sfeer die goed past bij een verblijf in de natuur. Wat deze plek echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid om zelf fruit te plukken. We hebben genoten van de verse aardbeien – die smaakten echt fantastisch. Al met al een aanrader voor wie op zoek is naar een rustige overnachtingsplek met een lokaal tintje. Contact: Het contact met de host verliep heel vlot – we kregen snel antwoord op onze vragen en alles was duidelijk geregeld bij aankomst.

Laat een review achter

Ben jij hier geweest? Vertel andere camperaars wat je ervan vond.

Adres wordt gedeeld na boeking

Oud-Turnhout, België

Welkom op onze camperplaatsen, gelegen in de rustige en groene Kempen, middenin een zelfoogsttuin. Wij bieden drie camperplaatsen aan, op een hoger gelegen grasveld, waar je in alle rust kunt genieten van de natuur. De plaatsen worden verhuurd voor 10€ per nacht. Bij je verblijf heb je de mogelijkheid om verse groenten te oogsten voor slechts 2,5€ per persoon. Let op: de plaatsen zijn nog niet voorzien van extra faciliteiten, maar bieden een ideale uitvalsbasis voor natuurliefhebbers en rustzoekers.