Camping La Brise

• Honden toegestaan

• Vuilnisbak

user382973067

jul 2025

Wij stonden hier 2 nachten met de camper. Helaas hadden wij geen zicht op de Ourthe maar we hadden een ruime plek. Zeer fijne en gastvrije ontvangst door Henri en Marie. Het is een familie camping met leuke speeltoestellen voor de kinderen waar wij niet zo veel mee hebben maar deze plek was voor ons een prima locatie om te mountainbiken. Daarna een heerlijk frietje gegeten, verzorgd door Henri. ook een drankje op het terras is een mogelijkheid.

Katrezebees

jul 2025

Rustige camping aan de Ourthe. Mogelijkheid tot vissen en pootje baden in de rivier. Heel vriendelijke ontvangst door Henri en Maria.

camperprobeersel

jun 2025

Een heerlijke camping. Werden vriendelijk ontvangen door Maria en Henry op de gras maaier. Sanitair super schoon!! Je kan heerlijk aan de Ourthe zitten, wat heerlijk is als het warm is. Nadeel vonden wij wel dat we er pas vanaf 15 uur op mochten. Maar hier komen we graag terug. Maria, beterschap met je pootje.

Rue de Durbuy 8

6990, Hotton, België

kleine rustige camping - gebruik GPS-coordinaten - gelegen langs de oevers van de Ourthe - net sanitair - kleine cafetaria - centrum 2km

28 mrt t/m 30 jun

1 jul t/m 31 aug