mooie omgeving. camping zelf wordt alleen Frans gesproken. Wij zijn een uur bezig geweest met aanmelden. Degene die daar werkte kon de plaats ook niet vinden waar we stonden. Camper geïnstalleerd en toen kwamen ze dat we niet rechts maar links van het paaltje moesten, dus de boel weer verplaatsen. We waren daar voor 1 nacht en de camping was voor de rest leeg. De prijs was belachelijk hoog camper, 2 pers en 2 honden €50,50.
lees meermooie camping, wel veel scheve plekken , we geven maar 1 ster omdat we ons belazerd voelen, het douche pasje koste een borg van €25 1 keer mee gedoucht, er zou dus nog €23,50 terug gestort moeten worden, dit is helaas niet gebeurd, we stonden daar op 21 mei, het is nu eind juni, ook de prijs op de nkc app klopt niet met het geen dat je betalen moet, hier een opmerking over gemaakt, we zouden via de mail nog antwoord krijgen, dus niet, 😡😡😡😡
lees meerwat een vreselijke camping heel duur en gewoon naar het toilet moet ook met een pasje borg €25,00 als je langer blijft als 1 nacht moet je een afvalzak kopen voor €1,50 en na 20.00 is het hek dicht om je vuil weg te gooien.
lees meerTry des Baudets 1
5670, Viroinval, België50° 4' 7" N