Camping 'De Zeven Geitjes'

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Antwerpse kempen, in het natuurgebied rand van Vorselaar en Herentals, kan u deze charmante camping ontdekken.

We zijn zeer trots op onze camping in deze prachtige omgeving.

Echt midden in de natuur, bos, heide, akkers, weilanden,... tussen 2 natuurlijke waterlopen en toch op fietsafstand van alles wat je nodig hebt; zwembaden, stad, supermarkt, markt, kinderboerderijen, kastelen, wandelpaden en fietsroutes, treinstation op 3,5 km, op 5 minuten van de autostrades E313 en E34...

Gelegen in het mooiste dorp van Vlaanderen, met veel bezienswaardigheden en natuur.

Wees welkom en ontdek wat de kempen u te bieden heeft!

Lees verder

tuinkas

sep 2025

leuke gezellige camping vriendelijke eigenaar, camperplaatsen achterin de camping ruime plaatsen,wel ver van,toiletten ,di3 niet zoveel schoon zijn .chemische toilet voor bij de ingang .ook best ver vd campers.we hadden voor onze plek wel een kabel nodig van minstens 35 meter.leuke bar met betaalbare heerlijke cocktails.kleine menu lijst.Wel opletten op borden die aangeven bestemmingsplan verkeer niet hoger dan 3.5 t .op weg naar camping.(camera

Briconuin

sep 2024

Boeken via de website lukte helaas niet. Terplaatse geholpen door een zeer vriendelijke en behulpzame conciërge die ook veel tips heeft gegeven om de omgeving te verkennen. De camping oogt wat rommelig door de verouderde chalets op de vaste staanplaatsen. Het sanitair is matig.

blommentje

mei 2024

prima camping ,mooie uitvalsbasis voor fietsers, zeer schoon(vernieuwd sanitair)horeca eenvoudig maar goed. voor kinderen leuk en kind vriendelijk speeltuintje 👌

Heiken 37

2290, Vorselaar, België

51.1902 4.79253

Locatie host

We zijn zeer trots op onze camping in deze prachtige omgeving.

Wees welkom en ontdek wat de kempen u te bieden heeft!

Lees verder

Rustige groene camping met speeltuin - dwerggeitjes en horeca - elke woensdag live muziek - rechttegenover de heide - vlakbij de kleine Nete en de AA - middenin natuurgebied 't Schupleer - fietsroutes en wandelpaden - centrum 2km

1 apr t/m 2 nov