Camping Ardinam

Geclaimd door eigenaar

StenV

sep 2025

Rustige camping met wat verouderd, maar schoon en voldoende sanitair. Voor kinderen veel te doen op de camping en in de omgeving. Wij werden vriendelijk ontvangen door de beheerder, hoefden niet veel te betalen en ook geen gedoe met borg. Maar dit zal in het hoogseizoen misschien anders zijn; in het informatieboekje stonden omslachtige procedures waar wij ons gelukkig niet aan hoefden te houden. We komen graag terug!

JimJoke

jul 2025

we hebben hier begin juni een nacht gestaan. Plaatsen zijn idd scheef, maar wel ruim. Ik kreeg een plaats toegewezen waarbij mijn elektrakabel van 30 meter zelfs te kort was. Kreeg uiteindelijk een andere plek op de vrijwel lege camping. Pasje voor toilet en douche is wel erg onhandig. Kreeg de borg binnen een week terug gestort.

J-Verver

jul 2023

wat een vreselijke camping heel duur en gewoon naar het toilet moet ook met een pasje borg €25,00 als je langer blijft als 1 nacht moet je een afvalzak kopen voor €1,50 en na 20.00 is het hek dicht om je vuil weg te gooien.

Try des Baudets 1

5670, Olloy-sur-Viroin, België

camping gelegen in mooie omgeving - centrum 500m

16 aug t/m 31 aug

1 apr t/m 30 jun

1 jul t/m 15 aug

Toon alle tijden en prijzen