Camping Duinezwin

Geclaimd door eigenaar

We moesten even wennen en schakelen ;-) toen we aankwamen, maar hebben het zeker leuk gehad. Wat fijn was, dat het stil was tussen 23 uur en 7 uur, behalve de nacht dat er een festival was aan de overkant en de blaffende hond van de buren:-0 Het was even zoeken naar de douches, die wel wat klein zijn en weinig afwas plekken, maar dit leek ons een ontmoedigingsbeleid. De omgeving is er geweldig met prachtige stranden en van alles te beleven!

marlin-58

jul 2025

Mega grote camping, onderdeel van de “camping straat” met minstens vier grote campings naast elkaar. Hier moet je echt van houden, voor ons te groot. Voor €51 voor één nacht met vier personen in een camper van 6m prijzig, bedenkende dat je zelf toiletpapier mee moet nemen en €1 per 6minuten betaald om te douchen.

C-de-Groot

jul 2025

Grote camping, met ook veel stacaravans, hadden mooie plek met eigen watertappunt wat achteraan op de camping. Sanitair prima, schoon, douchemunt voor 6 min is voldoende. (wel goed kijken dat je de munt in de juiste automaat aan de buitenkant gooit!) Oostende prima per fiets te bereiken, supermarkten( wel 3 op rij!) dichtbij.

Koningin Astridlaan 55b

8450, Bredene, België

een camping nabij duinen, strand en zee - ruime percelen - speelpleinen - toegang tot recreatiedomein Grasduinen - op wandelafstand van winkels, horeca en de kusttram.

5 jan t/m 4 apr

3 nov t/m 19 dec

29 sep t/m 24 okt

Toon alle tijden en prijzen