Camping 17 Duinzicht

TheFreemans

jul 2025

Geweldige locatie, vlakbij het strand, goed georganiseerd en zeer hondvriendelijk. Je hebt een opwaardeerkaart nodig voor de douches, die je bij vertrek weer terugkrijgt. Zeer vriendelijke en Engelssprekende receptie. Veel lokale winkels en dichtbij een makkelijk te gebruiken openbaar vervoer, ideaal als je de omgeving te voet wilt verkennen!

codimulder

nov 2024

Perfecte plek in het centrum en dichtbij het strand en Tramhalte ideaal voor leuke uitstapjes super ontvangst ondanks dat de camping officieel gesloten is kunnen we toch nog een dagje extra blijven komen zeker terug !

je bent bij deze plek zo aan het strand . ideaal voor onze viervoeter . De ontvangst was goed en vriendelijk wat vroeger soms wel eens anders was . de plekken zijn zeker ruim te noemen. je staat er met de camper op een rij en dag vind ik prima . douchen is tegenwoordig let een kaart wat je cash ?? moet betalen . hou daar rekening mee . Voor ons is dit de ideale plaats voor onze vaste trip in sept naar de zee . volgend jaar weer naar daar dus !!

Rozenlaan 23

8450, Bredene, België

grootschalige camping - camperservice per staanplaats of centraal - gelegen nabij centrum van Bredene - direct aan het boulevard - centrum 500m

15 mrt t/m 30 jun

1 jul t/m 31 aug