Camping De Lombarde

• Stroom

1.5

Wulder

jul 2025

wifi werkt niet, camperplaats ver van alles, oncomfortabel parkeren, kleine plaatsen, winkeltje slechts 4 uur per dag open...

Wat een verschrikkelijke plaats, mag de naam camping wat mij betreft niet eens dragen. Komen de laatste dagen in juni en hadden gezegd Max 1 week, bij aankomst eerst betalen. Had ook geen keus alles was vol, nou bij lang en na niet. op een camper plaats was me gezegd maar er stond een camper op seizoen en een caravan later opgevuld met een jeugdvereniging met tenten. Regels zijn er niet op de camping zat alles dicht toiletten ver van de plaats.

Ik sluit mij geheel bij vorige schrijver aan. Wij noemen dit vergane glorie. Nergens kan je zien dat er in het park geïnvesteerd wordt. Slecht sanitair (behoudens 1 nieuw gebouwtje) einden lopen voor watertap of vuilnis. Slecht elektra en wifi....je kan beter op 4G zitten. Kortom je betaald voor locatie. Precies een km lopen naar het (honden)strand. Dit was ook de reden om hierheen te gaan. Mooi en rustig strand. Personeel wel vriendelijk.

Elisabethlaan 4

8434, Middelkerke, België

51.15632084 2.75324164

camping vlak bij de duinen - camperplaatsen aan begin van de camping - sanitair en camperservicepunt ver van camperplekken - centrum 6km