Dit zijn 10 boekbare locaties: word ook direct boekbaar
Erik van Laar

Bent u eigenaar van een camping of camperplaats? En denkt u erover uw overnachtingslocatie boekbaar te maken? Lees dan snel verder over de mogelijkheden die Campercontact biedt. We laten 10 plekken zien die nu directe boekingen ontvangen via Campercontact en vertellen u wat de stappen zijn om in het hart van uw doelgroep óók gebruik te maken van deze mogelijkheden.

10 campings en camperplaatsen die nu boekbaar zijn

Hieronder vindt u tien overnachtingsplekken waar camperaars vooraf een plekje kunnen reserveren en betalen.

Direct boekbare plekken in Nederland

1. Camping Langs de Dedemsvaart

Een mooi groene camping met een veld speciaal voor campers: camperveld Het Reestdal.

2. Camperplaats Landwinkel Oude Stoof

Een camperplaats midden in een fruitboomgaard. Lokale producten en ontbijt zijn ter plekke te koop.

3. Boerderijcamping Het Varsenerveld

Een kleinschalige boerderijcamping midden in de natuur met het centrum van Ommen op nog geen drie kilometer afstand.

Direct boekbare plekken in Frankrijk

4. Domaine de Villateux

Een rustige natuurcamping op iets meer dan een kilometer vanaf het dichtstbijzijnde centrum.

5. Camping Le Marais Sauvage

Verhoogde plekken in een omliggend moerasgebied met heerlijke lokale producten, vlakbij het centrum.

6. Camping Le Moulin du Luech

Een aan een rivier gelegen rustige camping met ruime plekken en het centrum op 500 meter afstand.

Direct boekbare plek in Duitsland

7. Wilsumer Berge Resort

Een in het groen gelegen camping met diverse voorzieningen zoals een wasmachine en zwemvijver.

Direct boekbare plek in Oostenrijk

8. Bergmoment

Camperplaats in Nationaal Park Hohe Tauern met uitzicht op de omringende bergen.

Direct boekbare plek in Zweden

9. Hammarstrand Camping

Direct aan een rivier gelegen camping, met diverse gelegenheden voor boodschappen op ongeveer één kilometer afstand.

Direct boekbare plek in Spanje

10. Camping Refugio de Pescadores

Een in het bos gelegen camping met ruime plekken, op 2 kilometer afstand van het dorpje Covaleda.

Waarom direct boekbaar zijn?

Waarom zij via Campercontact directe boekingen en/of betalingen willen ontvangen? Veel campingeigenaren hebben geen tijd voor het aannemen en verwerken van reserveringen. Of hebben daar gewoon geen zin in. Administratief werk dat aanvoelt als corvee. Of zij weten graag op voorhand al dat zij in het laagseizoen dekking hebben. Zij maken dus maar al te graag gebruik van de mogelijkheid om dit te automatiseren. Soepel en betrouwbaar.

Eigenaren van camperplaatsen willen ook steeds vaker reserveringen ontvangen. Of een oplossing vinden voor het innen van de overnachtingsgelden. Vaak gebeurt dat nu nog door middel van het dagelijks fysiek ophalen van envelopjes. Kortom: veel gedoe en tijdrovend. Gelukkig kan Campercontact dit proces van reserveren en betalen versnellen en vereenvoudigen.

Bovendien – en dat is het belangrijkste – een meerderheid van de Europese camperaars wil graag dat campings en camperplaatsen boekbaar zijn. Eigenaren en beheerders die op deze trend willen inspelen en hun klanten in deze wens willen faciliteren, kunnen dus gebruikmaken van de tools die Campercontact biedt. En dan niet via weer een andere website, maar gewoon bij Campercontact.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Steeds meer camperaars willen vooraf hun plekje boeken

Voordelen van direct boekbaar worden

1. Extra cashflow en een betere bezettingsgraad op de momenten dat u het kunt gebruiken. Via ons platform met bijna 1,5 miljoen gebruikers vindt u in één klap een veel grotere doelgroep. Camperaars die vaak ook buiten het hoogseizoen reizen. Velen van hen plannen hun trip graag vooraf. En daar kunt u dus van profiteren.
  2. Nog meer zichtbaarheid. Wij lichten deze campings en camperplaatsen regelmatig uit richting onze gebruikers, uw potentiële klanten. Camperaars die graag zonder gedoe binnen een paar klikken boeken.
  3. Een betrouwbare en voorspelbare uitbetaling. Uw toekomstige bezoeker betaalt bij Campercontact voor de boeking en wij betalen u eenmaal per maand alle boekingen uit.

Ook uw camping of camperplaats direct boekbaar via Campercontact?

Wilt u inspelen op de wensen van de camperaar én u zelf veel gedoe en tijd besparen, maak dan gebruik van de mogelijkheden om direct boekbaar te worden via Campercontact. Campercontact onderscheidt zich door de scherpe tarieven én de mogelijkheid om een oplossing op maat te vinden voor uw camping of camperplaats. We bieden de volgende opties:

1. Uw bestaande reserveringssysteem koppelen aan Campercontact
  2. Gebruikmaken van het reserveringssysteem van Campercontact

Vrijblijvend advies

Zoals genoemd kijken we graag met u naar de specifieke opties voor uw situatie. Wilt u daarvan gebruikmaken, plan dan een vrijblijvend adviesgesprek in met Tom.

Zet nu uw eerste stap richting directe boekingen

Zie de toekomst van campingbeheer met vertrouwen tegemoet door deel te nemen aan ons netwerk van boekbare locaties. Door u aan te sluiten bij Campercontact, kiest u niet alleen voor een vergroting van uw bereik en betere zichtbaarheid, maar ook voor een naadloze integratie van boekprocessen die uw administratieve lasten verlichten. En de ervaring voor zowel uw gasten en u optimaliseert.