Het grootste kampeerevent van Nederland vindt binnenkort weer plaats! Van 5 oktober t/m 9 oktober 2022 kun je je weer onderdompelen in de wereld van het kamperen en camperen tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in de jaarbeurshallen in Utrecht. En wij zijn erbij!
Tijdens de beurs brengen wij onze camperroutes onder de aandacht. Digitale routes vol tips en inspiratie, waarmee je goed voorbereid op pad gaat. Benieuwd? We vertellen je er graag meer over! Andere vragen of gewoon een praatje maken? We staan samen met moederbedrijf NKC op de beurs. Je bent van harte welkom op stand 07.B122.
We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!
Naast alle kampeerartikelen, accessoires, diensten en bestemmingen worden er iedere dag ook diverse presentaties, workshops en activiteiten voor kinderen georganiseerd. In het NKC Campertheater wordt iedere dag om 14.00 uur een presentatie gegeven over Campercontact. Je vindt het programma hier.
Jouw bezoek uitbreiden met een overnachting? Op het terrein is een speciale NKC-camping ingericht. Hier kun je overnachten met je eigen huis op wielen. Zo maak je er echt een dag én nachtje uit van!