Camp bukovica

4.5

J

JoostWil

okt 2025

Zo'n prachtige, rustige plek, midden in de natuur, met fantastische wandelmogelijkheden. Goede faciliteiten, warme douche, wasmachine. Ze maken heerlijke lokale gerechten. Eind oktober, rustig, ik wilde niet weg. Aardige gastheer. We komen terug.

Geweldige afgelegen plek in een nationaal park. Daniel, de eigenaar, is super behulpzaam en we raden de zelfgemaakte maaltijden van zijn moeder en de afhaalmaaltijden met appelsap etc. van harte aan. De nieuwere douches behoorden tot de beste van de Balkan. Brown Waste heeft geen kraan, dus het is wat werk om schoon te maken, maar verder zijn de faciliteiten prima. Daniel biedt wandeldutjes aan als je daar zin in hebt.

Miek724

jul 2025

Wat een gastvrije familie en wat een heerlijke plek! Als je op zoek bent naar een natuurcamping en een oase van rust, dan moet je hier zijn! Aan een kabbelend beekje met schaduwrijke plekken en een gezellige vuurplaats en picknicktafels onder de bomen. Heerlijke Bosnische hap verkrijgbaar en wij kregen ‘s middags koffie met schnapps. ‘s Avonds kampvuur met brood aan een stok. Vanavond roasted Pork. Wij klagen niet!

Gornji Podgradci

78405, Gornji Podgradci, Bosnië en Herzegovina