Katrinegaard

• Honden toegestaan

• Vuilnisbak

M.D.B.

aug 2025

Inderdaad. Te duur maar alles is wel aanwezig. Wij betaalden enkele jaren 10€ Maar er is niets te doen in de buurt. Is een echte doorreis camperplaats. Alternatief in de buurt voor 16€

TwennsTw

aug 2025

Tweede keer hier in augustus 2025, vorige verblijf in 2019. Het ziet er vrijwel hetzelfde uit, maar de prijs is gestegen naar 185 DKR of € 25. Ja, je hebt een mooi uitzicht op de koeien in de wei en er lopen wat schattige kittens rond, maar naar onze mening is de prijs te hoog. 100-120 DKR zou beter zijn gezien wat je krijgt in vergelijking met andere accommodaties. Ik zou voor die lagere prijs terugkeren.

Saurerbernalkw

jun 2025

na 7 jaar weer terug naar deze plek omdat het ons toen zo goed bevallen was maar is inmiddels best wel prijzig geworden Dk 185,00 of € 25 voor 1 overnachting kennelijk konden sommige zich niet beheersen om de gepakte spullen te betalen want de diepvriezer staat inmiddels leeg en de koelkast zit ook geen bier meer in, jammer dat er toch steeds mensen zijn die het wel pakken maar niet afrekenen

Tinglevvej 452

6200, Aabenraa, Denemarken

bij de boer met melkveehouderij - verkoop van groenten en fruit - rustige omgeving - afrit 72 op E45 richting Tinglev - ook in euro's te betalen - winkels en centrum 9,5km

DKK 150,00