Bandholm Strand Wohnmobilstellplatz

Camperplaatsen

Bobil-hjemme

aug 2025

Veel plaatsen direct aan het water. Gras ondergrond. Mooi uitzicht. Rustige omgeving, paar honderd meter lopen van een klein, stil dorpje. Bij entree met een automaat of online met QR code alles eenvoudig te regelen. Daarna met pincode de stroom, warm afwassen, douchen eenvoudig te bedienen. Alleen pincode bij slagboom toegang kostte meerdere mensen veel mislukte pogingen. Alles netjes en schoon

Butter144

aug 2025

Wij stonden hier een nachtje, helemaal prima als je op doorreis bent! Betalen kan heel makkelijk via de qr-code. Je kunt nog wat extra opties kiezen als elektriciteit warm water voor de afwas en douche. Sanitair prima, niet echt afwasplekken. Prijs is ook incl. 30l schoon water.

Spenk

aug 2025

We verbleven er op 3 augustus één dag. Gewoon op doorreis. Een rustplaats met een prachtig uitzicht op zee Met alle voorzieningen Fietspaden in de buurt. We betaalden € 26 voor een tweepersoonscamper + elektriciteit Het is de moeite waard om even te stoppen.

Strandparken 10

4941, Snap-ind, Denemarken

camping aan zee - restaurant - winkels - gelegen bij kleine haven met veerdienst naar Askø in Smålandsfarvandet - Knuthenborg safaripark - ferry Rødby-Puttgarden 25km - centrum 500m

DKK 155,00