Flauenskjold Autocamping

• Stroom

snurpison

aug 2025

Aantal blauwe camperstekkeraansluitingen zijn miniem.... 3 aansluitingen voor 3 polen, 3 voor de gewone 2 polen stekker. Zitten allemaal op dezelfde paal. Andere contactdozen zijn de rode, 5 polige! Verder prima plaats! Tot nu toe staan we alleen ....

Olivier2197

aug 2025

Een erg fijne plek, met veel ruimte en tafels op verschillende plekken. De ruimte is van alle gemakken voorzien: douche en toilet, afvalverwerking en elektriciteit. Erg rustig. Dank aan onze gastheren.

MennesNet

jul 2025

We hadden het hele terrein voor onszelf. Mooie is dat je het sanitair ook niet hoeft te delen. was wel even keuze stress... waar ga je de Camper neerzetten 😋 Supermarkt om de hoek. als je iets doorlopen hebben je bij het gemeenschapshuis ook een speeltuin die ook door lokale kinderen werd gebruikt. mooie plaats! Betalen cache via envelop.

Agertoften 4A

9330, Flauenskjold, Denemarken

ruime plaats in rustige omgeving - betalen middels envelop [hangen bij het toilet] in brievenbus - supermarkt 150m - winkel/restaurant 5km - centrum 200m In de winterperiode gesloten - data onbekend

DKK 100,00