parkeerplaats bij privé (voormalige boerderij) - centrum 4 km
Lilleringvej 51
8464, Galten, DenemarkenDKK 100,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenGeweldige plek in de wei direct aan het huis met elektriciteit WiFi en toilet / douche. Zeer aardige gastheren.
Zeer mooi stel met een voormalige boerderij vraagt gasten (max. 2 grote Womos of 3 VW-bussen) om in de tuin te zijn. Een kleine smalle oprijlaan, dus max. Lengte 8m. Een Schuko-stroomaansluiting op de huismuur. Geen afvalvoorzieningen, maar gratis vers water en douche en toilet in huis. We mochten ook bessen plukken in de tuin. We komen zeker terug! Heel erg bedankt !!! ❤️
lees meerHonden toegestaan
Stroom
Douche
Toilet
Water
lees meerLilleringvej 51
8464, Galten, Denemarken56° 8' 25" N
DKK 100,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenHonden toegestaan