Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend

Locatie host
Welkom bij Henne Strand Resort.
Als eigenaren betekent het veel voor ons om een kampeerervaring te creëren die verder gaat dan het gewone. Hier vindt u ruimte, comfort en door de natuur geïnspireerde luxe – zonder het gevoel van vrijheid te verliezen dat kamperen zo uniek maakt. We hopen dat u de zorg in elk detail ervaart, van de goed onderhouden staanplaatsen tot de uitnodigende gedeelde ruimtes en de bijzondere sfeer die Henne kenmerkt.
Mocht u tijdens uw verblijf iets nodig hebben – of het nu gaat om praktische hulp of aanbevelingen voor de verborgen pareltjes in de omgeving – wij staan altijd klaar om u te helpen met persoonlijke service.
Hartelijke groeten
Toilet

Strandvejen 418
6854, Henne Strand, Denemarken

Locatie host
Welkom bij Henne Strand Resort.
Hartelijke groeten
Tina & Peder
Lees verder
speciale plaatsen voor campers - Henne Strand op loopafstand - Henne 5km - centrum Henne Strand 200m
€ 35,00 - € 50,00
(DKK 337,00)