centrum 1km
Amtsvejen
3390, Hundested, DenemarkenDKK 165,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenWat een vreselijk ongezellige plek ( wel een mooi uitzicht) wij zijn doorgereden.
Manglede rengøring in een toilet / baderum.
Hundested Havn, Hundested heeft een tweetal CP locaties. Een met 6 en met 7 plaatsen. Men kan staangeld afrekenen en een kaart met tegoed van 25DKK en borg 40DKK nemen. Deze kaart geeft toegang tot douche, toilet en stroomgebruik. De kaart is met creditcard verkrijgbaar. Bij vertrek krijgt men de borg terug. Mooi uitzicht op het strand of jachthaven. Wij hebben 14-150819 een rustige nacht gehad.
lees meerLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
Vuilnisbak
Manglede rengøring in een toilet / baderum.
lees meerAmtsvejen
3390, Hundested, Denemarken55° 58' 1" N
DKK 165,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater