First Camp Grenen Strand – Skagen

Marvin70

jul 2025

zeer fijne camping je staat zo op het strand Skagen is 5 minuten fietsen, grenen zelf ook zoiets. de douches zijn warm. de keuken is erg handig om bv zelf een pizza te maken personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. zeker een dure Camping maar voor zn strand camping betaal je dat ook in Kroatië

kwamen hier aan terwijl er een festival was in Skagen .Twee plaatsen voor drie nachten 250 euro !!!!! Stonden erg krap met mensen die al aan het drinken en zingen waren . vroeger toen of we ons geld terug konden krijgen om verder te trekken .Kon niet maar we kregen wel een plek met meer ruimte .dichtbij het strand tussen rustige mensen .

JellieFred

jun 2025

Goede campsite vlakbij het leuke stadje Skagen en op fietsafstand van de meest noordelijke punt waar noord en Oostzee samenkomen. Standaard Deense prijs maar alles was keurig

Fyrvej 16

9990, Skagen, Denemarken

gelegen aan zee bij de vuurtoren van Grenen - gelegen in beschermd natuurgebied achter de duinen - centrum Skagen 3km

13 apr t/m 20 okt

DKK 379,00