Struer Havn

Camperplaatsen

Trafic2804

jul 2025

Uitstekende camperparkeerplaats in een schone jachthaven. Betalen gaat via een QR-code, maar dat is heel eenvoudig. Toiletten, afvalverwerking en zeer goed onderhouden sanitaire voorzieningen zijn aanwezig. Het stadscentrum is vlakbij.

D.P

jun 2025

Goede CP op verharde grond met uitzicht op de jachthaven. Rustig, dicht bij het stadje. Alle faciliteiten behalve wifi. Betalen met pinpas via QR-code en smartphone was eenvoudig.

CB-21

jun 2025

CP was prima al was het wel gehorig met de weg. Sanitair goed al moesten we eerat zoeken waar dat was. Met QR werkt prima. Je moet inschatten hoeveel stroom je inkoopt maar je kan achteraf bijkopen. Stadje vonden wij niet veel aan. Geen kip op straat maar kan ook aan het weer en jaargetijde hebbem gelegen. Daarom zou ik het niet aanraden. Er zijn leukere plekken te verzinnen.

Ved Fjorden 15

7600, Struer, Denemarken

LET OP: betaling enkel middels creditcard [andere kaarten en contant geld worden niet geaccepteerd] - toeristinformatie aanwezig - winkel/restaurant/centrum 500m

DKK 158,00