afgebakende plaatsen - hondenuitlaatplaats - Nissum fjord 600m - centrum 15,5km
Klitvej 16
6990, Ulfborg, DenemarkenDKK 120,00 • 1 jan. t/m 14 jun.
DKK 190,00 • 15 jun. t/m 15 aug.
DKK 120,00 • 16 aug. t/m 19 dec.
ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenOntvangst door allervriendelijkste eigenaar, behulpzaam en mag zelf je plek uitkiezen Camping zelf eenvoudig en wat gedateerd, 1 douche in het 1e gebouw erg weinig Dicht bij zee en het Fjord, prima fietspad naar Thorsminde en daar een visje gegeten
Geweldige camping en een geweldige vriendelijke eigenaar zeker een aanrader deze camping!!!!
Zeer aardige exploitant. Toen we aankwamen, belden we hem, vroegen ons om een stoel te kiezen en betaalden 140 KR contant (met elektriciteit)
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (13A)
6990, Ulfborg, Denemarken56° 19' 7" N
kontakt@nissumfjordcamping.dk
DKK 120,00 • 1 jan. t/m 14 jun.
DKK 190,00 • 15 jun. t/m 15 aug.
DKK 120,00 • 16 aug. t/m 19 dec.
ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenWasmachine