Geclaimd door eigenaar

Locatie host
Mijn naam is Ulla en in 2024 ben ik de nieuwe eigenaar geworden van Hestehaven Camping. Sindsdien heb ik hard gewerkt om de camping om te vormen tot een moderne 4-sterrencamping met veel aandacht voor netheid, goed onderhouden faciliteiten en een heerlijk verwarmd zwembad. Mijn passie is het creëren van de perfecte omgeving voor uw vakantie en ik zal mijn uiterste best doen om ervoor te zorgen dat iedereen een fantastische ervaring bij ons heeft.
Lees verder

8585, Fjellerup Strand, Denemarken
56.5120983 10.5912622

Locatie host
Lees verder
4-sterrencamping met een unieke mix van comfort en entertainment voor het hele gezin. Geniet van een verwarmd zwembad, een grote speeltuin met een springkussen, een tokkelbaan en trampolines, en talloze activiteiten voor de kinderen. Verblijf vlakbij het kindvriendelijke strand van Fjellerup – de perfecte plek voor wie van het strandleven houdt. Voor de actievelingen is er de mogelijkheid om minigolf te spelen op de nabijgelegen baan of padel en tennis te proberen.
10 aug t/m 21 sep
DKK 200,00