Nature camping by the lake near the Baltic Sea

Geclaimd door eigenaar

Deze locatie is recent toegevoegd en nog niet door ons gecontroleerd.

Microcamping

Boek deze camping via onze partner

Campspace logo

P

Peter

jun 2024

Experience: Horrible customer experience at arrival. Too crowded camping. Very small camping places Contact: We arrived at 13h20. In the booking confirmation there was no info on opening timed. The office was closed between 13h and 15h. The guy was there, but refused to assist less than 1 minute as we already prepaid. We had to wait until 15h and then stand in line. This is correct to the letter of engagement, but far from customer friendly.

V

Volker

aug 2023

Experience: Sehr familiär und freundlich geführter Campingplatz.  Besonders fanden wir das jeweilige gastronomische Angebot am Abend in lockerer Atmosphäre. Die Sanitäreinrichtungen sind gepflegt und sauber. Contact: Top

Experience: Unsere Woche auf dem Prinzenholz Campingplatz war toll, wir haben uns von Anfang an wohlgefühlt und konnten bestens entspannen :-) Es gibt viele kleine nützliche und Details die unseren Aufenthalt verschönert haben (Kräutergarten, Familiendusche, toller Hofladen mit regionalen Produkten, Ausleihgeschirr und vieles mehr). Vielen Dank für die schöne Zeit. Contact: Sehr freundlich und immer erreichbar.

Adres wordt gedeeld na boeking

Eutin, Duitsland

Welkom op onze natuurcamping in de buurt van de Baltische Zee Mooier dan in de catalogus. Direct aan het meer. Een zonnige open plek. Beschermd door bos. Bedwelmend kalm. Warm verzorgd. Eenvoudig en natuurlijk mooi. Onze favoriete plek. je vakantie. De natuurcamping ligt in het hart van Holstein Zwitserland aan de poorten van Eutin. Klein, fijn en persoonlijk, het is een heerlijke plek voor een weekendje weg uit het dagelijkse leven. Rustzoekers, natuurliefhebbers, actieve vakantiegangers, gezinnen, hondenliefhebbers of gewoon degenen die net hun liefde voor kamperen ontdekken - ze voelen allemaal na slechts één nacht: we hebben een schat ontdekt! Ouders ontspannen in de sauna terwijl de kinderen de speeltuin, beachvolleybal- en voetbalvelden veroveren. In de kiosk ruiken verse broodjes. Het grote en kindvriendelijke sanitair is onlangs gerenoveerd. Omdat we inzetten op duurzaamheid, wordt het tapwater verwarmd met zonne-energie, een fotovoltaïsch systeem genereert een groot deel van het elektriciteitsverbruik en er is een modern ventilatiesysteem met warmteterugwinning geïnstalleerd in de wasplaats. Uw must-have: WLAN, elektriciteit, douches, water en afvalwater zijn inbegrepen. Wij zijn hondenliefhebbers. De camping heeft een eigen zandbaai met ligweide direct aan de Kellersee. Van mei tot oktober chillen en spetteren mensen hier - inclusief mediterraan gevoel Actieve vakantie in Holstein Zwitserland Het aangrenzende bos nodigt uit tot eindeloze wandelingen. U kunt zich verheugen op een breed scala aan activiteiten: wandel- en fietstochten zijn beschikbaar vanaf het Prinsenholz. De routes variëren van 5 km voor gezinnen tot uitgebreide dagtochten van meer dan 60 km. Hondenbezitters kunnen deelnemen aan speciaal SUP-peddelen met de honden of avontuurlijke tochten. En geocaching is avontuurlijk – de moderne versie van de speurtocht. Als u nog meer sport en actie wilt: Holstein Zwitserland is met zijn talloze meren en natuurparken een paradijs voor "vakantie-activisten". De Kellersee is een eldorado voor zeilers en surfers. SUP-roeiboten en kano's slingeren ook op de pier. Eutin ligt ook direct aan een goed ontwikkeld netwerk van waterwandelpaden dat meer dan 60 km naar de Kieler Fjorden leidt. Golfliefhebbers kunnen direct bij de receptie een proefcursus voor Gut Waldshagen boeken. Fijnproevers smullen van het partnerrestaurant direct in Eutin. Tip voor paardenliefhebbers: direct naast onze natuurcamping is een manege die op het terrein ritten en lessen aanbiedt. Meegebrachte paarden kunnen ook gehouden worden. Slechts een paar kilometer verder ligt Gut Rothensande, de legendarische "Immenhof" Kamperen in de buurt van de Baltische Zee Onze site is ook het perfecte startpunt voor een reis naar de Oostzee. Met de auto bent u in 15-30 minuten bij de prachtige Oostzeestranden van Haffkrug, Scharbeutz en het Timmerndorfer Strand.