familiecamping - verwarmd buitenzwembad - campingwinkeltje - restaurant 01/05-31/10 - supermarkt 500m- openbaar vervoer 500m
Freibadweg 1
75242, Neuhausen/Erzgeb., Duitsland€ 24,50 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenGrote plaatsen, maar buiten het seizoen helemaal niets te doen ook niet in de omgeving, voor een snelle doorreis ok, kinderen 5 euro extra p.p. per nacht. Dus dan kom je al snel op 37 euro met 4
we hebben hier een overnachting gehad , mooie vlakken plaatsen sanitair was schoon en goed het zwembad was helaas gesloten er was in de omgeving weinig te doen
Prima overnachting camping. Vriendelijk ontvangst, broodjes service en schoon sanitaire. Vanaf de camping lekker wandelen met de honden in het bos. Denk niet dat ik hier een week wil staan maar voor een paar nachten, prima.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (16A)
Freibadweg 1
75242, Neuhausen/Erzgeb., Duitsland48° 49' 10" N
48.81933
famfrech@t-online.de
€ 24,50 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet