Weingut Karl Busch

• Stroom

3.1

Morgenmuffel

sep 2020

De plaats was een beetje moeilijk te vinden, zeer geschikt als tussenstop. Bepaalde rijvaardigheden zijn vereist. Het landschap is erg idyllisch. De struisvogel wordt aanbevolen. De schone toiletten kunnen worden gebruikt. Andere diensten zoals watervoorziening en afvoer zijn nogal moeilijk.

Benzoweg

aug 2020

We dachten een leuke plek gevonden te hebben, er stond bij dat het open was. Dit was niet zo, bleek bij aankomst. We konden er wel staan maar werden totaal genegeerd. We werden alleen bekeken door alle kinderen. Heel vervelend, zeker geen aanrader. Heel raar.

Witti57

aug 2020

Misschien is de ruimte goed als de bezemstang open is. Maar nu kost het 10 euro, al was er geen vers water. Ondanks herhaalde pogingen van de operator bleef de lijn droog. Ik wil niet eens weten wat de kwaliteit van het "eerste" water zou zijn geweest. Afvoer van het toilet is mogelijk, maar alleen zonder door te spoelen met water. Grijs water kan helemaal niet worden afgevoerd.

Greuthof

74626, Dimbach, Duitsland