Schwimmbad Jestetten

• Douche

• WiFi

Kirstin

sep 2025

We hebben gisteren en vandaag op deze camperplaats/camping gekeken. Op alle 2 de dagen was er plaats. De beheerder was er niet. Beide keren gaf hij telefonisch aan dat het vol zou zijn. Mensen die er stonden vertelde dat de beheerder er geen zin meer in heeft. Het zwembad gaat volgens hen ook alleen open als de beheerder er zin in heeft. Het zwembad ziet er wel heel mooi uit.

PeMir

aug 2025

We waren van plan 2 nachten te blijven. Het werden er 4. Hele aardige en behulpzame beheerder. Deze kleine camping is gevestigd op het terrein van het gemeente zwembad. Sanitair is prima. Schone, hete douches en schone toiletten. Wij betaalden 32 euro per nacht. Stroom wordt apart afgerekend. Watervallen van Schaffhausen is ongeveer 6km fietsen. Dit is goed te doen. Het klooster van Rheinau is ongeveer 4km fietsen. Supermarkt naast de camping.

Gerritbotter

aug 2025

prima plek overal dichtbij,smorgens even naar de naastgelegen edeka broodjes halen. fietsen naar rheinfall. super aardige eigenaar, prima dochen en toiletten. we hebben hier 2 nachten gestaan.

Waldshuter Straße 11

79798, Jestetten, Duitsland

47.64841924 8.56616046

veld bij zwembad - centrum 500m

1 mei t/m 30 sep

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!