Weingut und Weinschenke Zimmermann

• Honden toegestaan

tepappa

jul 2025

Na een paar keer de verkeerde kant te zijn opgestuurd door Google Maps zijn we uiteindelijk toch op de juiste plek aangekomen. Het is een eenvoudige camperplaats zonder voorzieningen. Aanmelden kan in het restaurant waar je tevens kan reserveren voor een tafeltje. Is niet verplicht. Het aanbod en de kwaliteit van het eten waardeer ik als matig. Wel vriendelijke ontvangst en bediening en dat maakt veel goed.

Dit is een prima plek zonder voorzieningen. Op een grasveld vlakbij een wijnboer/ restaurant. Na 15:00 u aanmelden en het is gratis. We zijn wel in het restaurant gaan eten maar dat is geen verplichting, Het was er heerlijk rustig en heel donker.

MGVlogt

aug 2024

Het was rustig toen wij aankwamen. Genoeg ruimte op de camperplaats. Om er te komen was iets lastiger, omhooggereden en langs geparkeerde auto's. Maar bordjes gevolgd en aangenaam verrast. Wij zijn ons gaan aanmelden en meteen eten besteld. Wijntje en biertje erbij, helemaal top. Met wat fooi bij de rekening was het verblijf verder zonder kosten. Er zijn geen voorzieningen, maar we hebben niet voor niets een camper.

Bürgelnblick 1

79418, Schliengen (Kernort), Duitsland

gelegen bij wijnmakerij op de "Schliengener Mountain" - gebruik van restaurant verplicht - op di en wo gesloten

26 feb t/m 18 dec