Hilserhof

• Stroom

• Douche

• WiFi

• Honden toegestaan

gezellige kleine familie camping in Bergen, camperplaatsen en vaste tenten(was nu dicht) om te huren. de eigenaren waren op vakantie, we werden door een hele aardige meid geholpen. sanitair en douch is aanwezig incl, niet luxe maar wel schoon. wij waren hier als enigste en hadden het rijk alleen. dieren aanwezig op de boerderij + kleine boerenwinkel. we komen hier graag nog eens terug!

Vin & Maris

aug 2025

Zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen die van back to basic houden; ze mogen helpen met het verzorgen van de dieren. In het winkeltje is van alles te koop. Daar bevinden zich ook de 3 douches en 1 toilet. Zorg dat je ook een ‘gewone’ stekker bij je hebt die in een haspel past. Wandelen vanaf de camping met twee honden was lastiger.

Kleinschalige camping, of meer een veldje, bij een boerderij. Ligt geweldig, in een kom, geheel omringd door bossen. Hele prettige sfeer, mede door de positieve instelling van de campinghouders! Sanitair is prima, leuk winkeltje met vooral locale producten. Stroom via haspels, geen mogelijkheid voor legen chemisch toilet, water vullen of lozen. Ondanks dat laatste, een heerlijke camping!

Obertal 5

78098, Triberg im Schwarzwald, Duitsland

48.15323024 8.26519889

Hilserhof is een kampeerlocatie bij de boer.

6 apr t/m 2 nov