Ferien-Campingplatz Albtal

• Stroom

Gestrandet01

sep 2025

We waren hier afgelopen weekend. De ontvangst was niet bepaald hartelijk. Dan moesten we zelf een plekje zoeken. Ook de campers die na ons arriveerden, werden niet bepaald hartelijk ontvangen. De auto's waren behoorlijk in de war, waardoor veel mensen flink moesten manoeuvreren. Voor €38 voor één nacht zouden we hier niet meer terugkomen. Een groot compliment voor het restaurant. Het eten was echt heerlijk.

Heppie-ouwer

sep 2025

We werden hier hartelijk ontvangen door een alleraardigste meneer. Mooie plaatsen, goede douches zonder muntjes en een restaurant waar je heerlijk kunt eten. Wat wil je nog meer als je op doorreis bent! We hebben hier 1 nacht gestaan dus we kunnen niets zeggen over de omgeving.

Cookwaus

jul 2025

vandaag op de camping aangekomen voor doorreis zonder reservering en was gesloten maar de eigenaar kwam naar ons toe en had ons vriendelijk geholpen en mochten een mooie plek uitzoeken. leuke mooie camping en prima sanitair met goede douches. het restaurant was dicht maar denk zeker dat deze ook goed was. zeker een aanrader.

Kochmühle 1

76337, Waldbronn, Duitsland