Campingplatz Ebing

• Stroom

Opknapper21

jun 2025

De receptie is beperkt geopend. Zo'n drie uur per dag. Wij kwamen aan om 15.45 uur en de receptie was niet open. We konden een nummer bellen maar er werd niet opgenomen. Gelukkig kwamen ze om 16.30 uur. Eigenaresse is een norse vrouw. We kregen een prachtige plek aan het water. We konden maar 1 nacht blijven. Verder zou het de volgende dag vol zijn. Geen winkeltje wel een terras. Maar onbemand. Je eigen drankje meenemen dus

Mooie locatie aan het meertje, lekker gezwommen. Eigenaresse kwam niet zo vriendelijk over maar ze deed wat ze moest doen. €20 p/n met stroom was een prima prijs. Er werd €50 borg contant gevraagd voor de keycard van het sanitair gebouw. Sanitair eenvoudig maar schoon. Badslippers verplicht.

T+A'yersRock

apr 2024

6 plekken aan rand meer met stroom 20€ per nacht. Op apart veld wat dichter bij de weg nog zeker 10 plekken. Prima plek km of 18 bij Bamberg vandaan. Sanitair dik in orde en douchen zonder munten.

Ringstrasse 5

96179, Ebing, Duitsland