Camping Aach

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Gemoedelijke terrassencamping met uitzicht op de bergen bij het plaatsje Oberstaufen. Tussen heuvelachtige landschappen en uitgestrekte weilanden en vlaktes kampeer je in het uiterste zuiden van Duitsland naast een prachtig wandel- en skigebied. Zowel rustzoekers als actieve kampeerders verblijven op Camping Aach in een prettige, ongedwongen sfeer met eenvoudige voorzieningen en redelijk veel seizoensplaatsen. In de buurt liggen drie golfbanen, meerdere zomerrodelbanen en uitgezette fiets- en wandelroutes.

Wij verheugen ons op uw bezoek aan deze site en hopen u binnenkort in het echt te mogen ontmoeten!

Jouw Blenk-familie

Lees verder

• Douche

Michl_ek

okt 2024

leuke kleine camping die op de een of andere manier "altijd" iets voor iemand vindt... Restaurant beschikbaar en bus vanaf het plein

Scorp

aug 2024

Flinke afdaling met bochten. Na aankomst weer vertrokken. Niet wat wij hadden verwacht.

Dani-82

jun 2024

Wij verbleven er twee nachten met 2 volwassenen. Leuke camping met zeer vriendelijk personeel. Een sterrenaftrek voor een van de wasplaatsen, die schoon maar erg oud was. Honden zijn welkom en verder zeer gezinsvriendelijk. kan de plek zeker aanbevelen.

Aach 1

87534, Aach im Allgäu, Duitsland

Locatie host

Jouw Blenk-familie

Lees verder

Camping Aach is een kampeerlocatie in Oberstaufen.

ACSI - Campingcard