Campingplatz Berg

• Douche

mooie doorreis camping, schoon sanitair. Ook al heb je geen afval; 1,50 betaal je ervoor. staat ook in de ACSI gids.

komen hier al jaren op en van doorreis Slovenië. hele schone typische Duitse camping. niet veel te doen maar prima als overnachtings camping. alles gaat hier contant en douche (niet al te warm) kost € 1, onbeperkt in tijd. elektra gaat tegenwoordig prepaid aan een paal. voor ons een verrassing want zoveel losse munten hebben we niet meer op zak. dus zorg voor voorraad munten. stroom € 0,80 per kWh, hele aardige eigenaresse overigens.

buscampert94

aug 2025

super mooie camperplaats ruime plaatsen . zelf een plekje uitkiezen en tussen 19h en 20h aanmelden . super net toilet gebouw en heel schoon daar kunnen veel plaatsen van leren . douches 1 euro om het douche hokje te openen en onbeperkt douche . stroom betaald je aan de paar dus je betaald zelf wat je wilt uitgeven . wij waren met 4 volwassenen en 1 kind €47,50 kwijt

Hausheimer Straße 36

92348, Hausheim, Duitsland