Parking bij sportveld - camperservicepunt bei Gaststätte Hexenhaus 800m - centrum 1km
Sommerleitenweg
92676, Eschenbach in der Oberpfalz, Duitsland€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartenfraai aangelegde parkeerplaats; alles wat je nodig hebt is er. Goed uitgangspunt voor wandelingen. Winkels zijn vlakbij. De nabijgelegen weg is vrij druk, maar 's nachts stoorde het ons niet.
Prima plaats voor een nacht. Blokken wel nodig gehad. Water en stroom tegen betaling. Kleine vuilnisbakken.
schone plaats, zeer lichte helling? Elektriciteit 2KW voor 1 €. V/E staat goed aangegeven op 350 m afstand. een steraftrek vanwege de tegenoverliggende straat, die ons nauwelijks stoorde. Met dank aan de gemeente Eschenbach!
Campinggedrag niet toegestaan
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Vuilnisbak
Sommerleitenweg
92676, Eschenbach in der Oberpfalz, Duitsland49° 45' 20" N
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Lozen cassettetoilet