Forest camping with a pond on a farm in the Aischgrund

Geclaimd door eigenaar

Microcamping

Boek deze camping via onze partner

Campspace logo

• Honden toegestaan

G

Gerhard

okt 2025

Experience: Bis auf die gelegentlichen Modelflieger vom Modelflugplatz in der Nähe war es ein sehr ruhiger, erholsamer Kurzurlaub zum wandern mit Hund. Tips: Ausreichend Lektüre mitnehmen. Contact: Sehr höfflich, zuvorkommend und hilfsbereit.

N

Nils

okt 2025

Experience: Wir dürften 3 Nächste an diesem wundervollen Platz in der Natur verbringen. Ver- und Entsorgung klappten prima. Stromanschlüsse zahlreich vorhanden. Gelände ist sehr weiträumig und bietet viel Platz und Privatsphäre wenn gewünscht. Tips: Nicht zu spät ankommen da Anfahrt über engere Straßen im Dunkeln bei Wildwechsel etwas sportlich sein kann. Contact: Christian stand mit Rat und Tat zur Seite und wir haben uns auch kurz persönlich getroffen. Alle Fragen wurden beantwortet.

B

B

sep 2025

Experience: Mooie rustige plek aan karpervijvers. Toilet super schoon. Helaas hadden we regen zodat we niet veel hebben kunnen wandelen met de hond. We komen hier beslist nog een keer terug. Contact: De gastheer was niet aanwezig toen we aankwamen. We zijn wel goed geholpen door de vrouw des huizes.

Adres wordt gedeeld na boeking

Uehlfeld (VGem), Duitsland

Parkeerplaats direct aan de vijver aan de bosrand! Met een kleine steiger in de vijver. Er is ook een kleine roeiboot. De plaats heeft ongeveer 350 vierkante meter. Elektriciteit en water aanwezig Precies goed voor wie op zoek is naar rust. Afgelegen maar toch centraal. Bakker op ongeveer 1 km afstand. biertuin. Gastronomie. Winkels op ongeveer 5 km afstand. Wij zijn een landgoed in de Aischgrund. Onze focus ligt op karperkweek en pluimvee ganzen en eenden voor kerst. We beheren meer dan 50 boerderijen. Parkeerplaatsen zijn ook direct aan de vijver beschikbaar. Of midden in het bos, ons boerenareaal is zo'n 22 hectare groot, er is voor ieder wat wils.