rustige locatie bij boerderij - panoramisch uitzicht - broodjesservice - restaurant - centrum 3km
Geigers 2
87616, Wald, Duitsland€ 10,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartensuper plek. Geweldig uitzicht en erg rustig. Ontvangst is buitengewoon vriendelijk. Water, stroom en chemisch toilet lozen mogelijk. Komen hier graag terug, een echte aanrader.
Voor ons geen 5* waard. Wij kwamen rond 18.00 uur aan, nog licht buiten. De locatie is slecht aangegeven. Het is een groepje boerderijen, aanbellen bij huisnummer 1 ipv 2. Uitzicht is inderdaad prachtig maar dat is ook alles. Je staat gewoon met je camper op het gras naast het huis (wel met twee geiten dat wel). Er ligt een haspel waar je stroom van kan pakken verder niets (ook niet aangegeven). Echte gastvrijheid hebben wij niet gemerkt.
lees meermooie rustige plek bij een boer op het erf/weiland. 10€ standgeld komt 1.50€ bij als je gebruikt maakt van de stroom voorziening. Water kun je gratis pakken.
Lozen afvalwater
Stroom
Water
87616, Wald, Duitsland47° 41' 7" N
epp-wald@t-online.de
€ 10,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLozen afvalwater
Stroom