Deze parkeerplaats bestaat niet meer!
LET OP: ligt buiten milieuzone dus milieusticker niet verplicht - voormalig kazerneterrein - douchen € 1 - winkel - kiosk - camperwasplaats - camperservice - gasflessenservice - broodjesservice - enkel contante betaling mogelijk - Berlin WelcomeCard hier verkrijgbaar - vliegtuigverkeer tussen 6-23u - bushalte naar centrum 100m - centrum Berlin 18km - Spandau 3km
Askanierring 70
13585, Berlijn, Duitsland€ 26,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenDeze parkeerplaats bestaat niet meer!
Helaas de laatste dagen van deze plek. Ik heb zelden zo vredig geslapen in Berlijn. het is absoluut rustig en toch centraal gelegen in Spandau. Ik heb geen sanitair enz. Nodig De elektriciteit is echter een beetje zwak. Ik zou zeker nog een keer terugkomen.
Deze plaats komt op geen enkele manier overeen met de prijs-prestatieverhouding. Elektriciteit slechts 4 A. Inrijstrook voor vliegtuigen ... De netheid van de sanitaire voorzieningen laat veel te wensen over. Daarnaast kost de douche € 1,00 extra / 5 min. Zoals we hebben vernomen, zal dit systeem volgend jaar niet meer bestaan.
lees meerLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (6A)
WiFi
Deze parkeerplaats bestaat niet meer!
lees meerAskanierring 70
13585, Berlijn, Duitsland52° 33' 11" N
13.20094
info@womotreff.de
€ 26,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenLozen cassettetoilet